Loading...

Política de privacitat

En IDEAT, valorem i respectem la seva privacitat. Aquesta Política de Privacitat descriu com recopilem, usem i protegim la informació personal que recopilem a través dels nostres formularis. En utilitzar els nostres formularis, vostè accepta els termes d’aquesta Política de Privacitat.

Informació que recopilem

Quan utilitza els nostres formularis, recopilem el seu nom i número de telèfon o correu per a poder processar qualsevol dupte i comunicar-nos amb vostè en cas que sigui necessari.

Com utilitzem la seva informació

Utilitzem la informació que recopilem per a processar qulsevol dupte i per a comunicar-nos amb vostè en cas que sigui necessari. No compartim la seva informació amb tercers.

Protecció de la seva informació

Prenem mesures raonables per a protegir la informació personal que recopilem a través del nostre formulari de reserves. Utilitzem mesures de seguretat tècniques, físiques i administratives per a protegir la seva informació contra la pèrdua, l’ús indegut i l’accés no autoritzat.

Retenció de la seva informació

Mantenim la seva informació personal durant el temps que sigui necessari per a processar la seva sol·licitud de reserva i comunicar-nos amb vostè en cas que sigui necessari.

Els seus drets

Vostè té dret a accedir, corregir, actualitzar i eliminar la informació personal que tenim sobre vostè. Si desitja exercir algun d’aquests drets, si us plau contacti’ns a través de la informació de contacte que es troba en el nostre lloc web.

Canvis a la nostra Política de Privacitat

Podem actualitzar aquesta Política de Privacitat de tant en tant. Qualsevol canvi que fem serà efectiu immediatament després de publicar la Política de Privacitat actualitzada en el nostre lloc web. Li recomanem que revisi periòdicament aquesta Política de Privacitat per a estar al corrent de qualsevol canvi que pugui afectar-lo.

Si té alguna pregunta o inquietud sobre la nostra Política de Privacitat, si us plau contacti’ns a través de la informació de contacte que es troba en el nostre lloc web.