Loading...

AVÍS LEGAL

Marc Vidal

IDEAT 

Av. Josep Tarradelles, 119 – 121 43870, Amposta (Tarragona)

Correo electrónico: info@ideat.cat

Teléfono: 877 018 028

Número de identificación fiscal: []

Propietat intelectual

El nom comercial, el logotip, el disseny, el contingut de la web, els productes i serveis oferts per l’empresa estan protegits per drets de propietat intel·lectual. L’empresa es reserva el dret d’exercir accions legals contra qualsevol persona que utilitzi aquests drets sense autorització.

Política de privacitat

L’empresa recopila informació personal dels usuaris per a proporcionar els seus serveis i millorar la seva experiència en la web. L’empresa es compromet a protegir la privacitat dels usuaris i a no vendre ni compartir la seva informació amb tercers sense el seu consentiment. Per a obtenir més informació sobre la nostra política de privacitat, consulti el nostre avís de privacitat.

Termes i condicions d’ús

Els usuaris han de llegir i acceptar els termes i condicions d’ús abans d’utilitzar la web o els serveis oferts per l’empresa. En accedir a la web o utilitzar els serveis de l’empresa, els usuaris accepten complir amb aquests termes i condicions. L’empresa es reserva el dret de modificar aquests termes i condicions en qualsevol moment i sense previ avís. És responsabilitat dels usuaris llegir i acceptar els termes i condicions actualitzats.